Ulet rehatshëm Albini: Kryeministri i blen tre kolltuqe ‘ekskluzive’ në Suharekë

Periskopi.com Lajme

Zyra e Kryeministrit ka blerë kolltuqe të reja.

Kryeministri sapo të zbres nga ulëset e rehatshme të xhipave të zinj, del se do të ulet në kolltuqe tjera të rehatshme në zyren e tij.

Sipas kontratës së publikuar, vlerave e kolltuqeve të reja është 1 mijë euro.

Blerja është bërë nga kompania “Mobelland”, të cilën e shpërbleu me kontratë sot.

Kolltuqet, të paktën në dosjen e tenderit, janë përshkruar si ekskluzive dhe bëhet fjalë për tri copë.