‘Unioni i Blakçorve’ në Podujevë garon për herë të parë, merr më shumë vota se NISMA

Periskopi.com Lajme

Komisioni Qëndor i Zgjedhjeve (KQZ) ka publikuar edhe rezultatet për Kuvende Komunale në Podujevë.

Pas rezultateve të publikuara nga KQZ, ajo që bie në sy është një iniciativë qytetare, e cila nuk ka garuar më parë dhe prapë ka marrë më shumë vota se partia e NISMA-s.

Bëhet fjalë për “Unioni i Blakçorve”, e cila ka garuar me katër kandidatë duke synuar Asamblenë komunale në Podujevë.

Kjo iniciativë, sipas KQZ’së ka marrë gjithsej 315 vota duke lënë pas partinë e NISMA-së me 226 vota.