Uran Ismaili fton rininë e Prishtinës të dalin e të votojnë (Video)

Periskopi.com Lajme

Kandidati për Kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili ka publikuar një video në faqen ne tij në Facebook.

Përmes kësaj video, Ismaili ka ftuar të gjithë të rinjtë e Prishtinës që nuk kanë ushtruar të drejtën e tyre të votës akoma që të dalin dhe të votojnë.

“Prishtinë, më pak se 3 orë t’mbetuna për me votu për qytetin tonë. Rini, ndaje videon me shoqni e shkoni bashkë me votu!ka shkruar Ismaili.