Urime ditëlindja Google

Periskopi.com Tech & Auto

Në këtë ditë, 20 vjet më parë, dy studentë regjistruan Google si një kompani private, dhe 10 vjet më parë filloi motor kërkimi Google Chrome.

Sipas British Metro, më 4 shtator 1998, studentët Larry Paige dhe Sergei Brin në garazh vendosën se misioni i tyre jetësor do të ishte të organizonte informacionin në botë në mënyrë që të gjithë t’i përdorin ato.

 

Shpërndaje në: