Ushtarët italianë kryen patrullime në pikën kufitare mes Kosovës dhe Serbisë

Ushtarët italianë kryen patrullime në pikën kufitare mes Kosovës dhe Serbisë

Mision i NATO-s në Kosovë, KFOR ka bërë të ditur se ushtarët italianë kanë kryer patrullime në pikën kufitare mes Kosovës dhe Serbisë.

Në njoftimin e lëshuar thuhet se ata edhe e kanë monitoruar këtë zonë.

“Ushtarët italianë nga Regjimenti i Bersaglieri, të caktuar në Komandën Rajonale në perëndim të misionit KFOR të udhëhequr nga NATO-ja, kryen patrullime në këmbë dhe të motorizuara përgjatë vijës kufitare administrative”, thuhet në njoftimin e KFOR-it.

Krasniqi në 25 vjetorin e çlirimit të Kosovës: Thaçi, Veseli, Krasniqi e Selimi heronjtë tanë të luftës dhe paqes

Shpërndaje në: