Vatikani shfrenohet – publikon lojë me Jezu Krishtin bazuar në Pokemon Go

Periskopi.com Tech & Auto

Vatikani publikon versionin e vet të lojës ‘Pokemon Go’, e cila iu jep mundësinë të ndiqni Jezu Krishtin, dhe është po aq e çmendur sa tingëllon, përcjell në shqip Periskopi.

Po, Vatikani tani po mundohet të arrij gjeneratën e re duke publikuar një lojë që titullohet ‘Ndiqe Jezu Krishtin’. Siç edhe sygjeron emri, loja është e bazuar në Pokemon Go, e cila daton nga viti 2016 (dhe ende luhet nga fansat e flaktë).

Në vend se të ndiqni Pikaqu, versioni i Vatikanit iu lejon të mblidhni shenjtorët dhe figura tjera Biblike, duke iu përgjigjur pyetjeve filozofike për ta.

Një pyetje në webfaqen e lojës është “Kush ka thënë: Im Zot, im Zot, pse më ke braktisur?” (hint: ishte Jezusi).

Shpërndaje në: