Vazhdojnë kërkimet për trupat e viktimave të aksidentit ajror në Detin e Zi

Vazhdojnë kërkimet për trupat e viktimave të aksidentit ajror në Detin e Zi

Më shumë se 3,000 njerëz me anije, avionë dhe helikopterë janë përfshirë në operacionin pranë Soçit.

Avioni 154-Tu, ishte duke shkuar në Siri dhe kishte brenda, ansamblin e famshëm të ushtrisë ruse, gazetarë dhe ekuipazhin e avionit.

Mendohet se nuk ka asnjë të gjallë, teksa e hëna është shpallur ditë zie kombëtare në rusi.

Shpërndaje në: