Vazhdon edhe sot Panairi i produkteve vendore

Vazhdon edhe sot Panairi i produkteve vendore

Panairi i produkteve vendore në Podujevë tashmë është bërë tradicional dhe është një mundësi e mirë që prodhuesit t’i plasojnë produktet e tyre.

Shpërndaje në: