Vesa për Alby-n: Na ka gënjy, ka vazhduar profesionin në filma për të rritur

Vesa për Alby-n: Na ka gënjy, ka vazhduar profesionin në filma për të rritur

Ish-banorja e “BBVK”, Vesa Vllasaliu pas daljes nga shtëpia e famshme ka folur për jetën jashtë shtëpisë.

Ajo gjithashtu zbuloi se cila banore e ka zhgënjyer dhe cila ishte arsyeja.

Në videon më poshtë mund të dëgjoni rrëfimin e saj.

Shpërndaje në: