Veseli falënderon deputetët për votimin e Ligjit e Asociimit në Organizata Joqeveritare

Periskopi.com Lajme

Në Kuvendin e Kosovës sot është votuar për Ligjin për Asociimit në Organizata Joqeveritare.

“E drejta e asociimit është njëra nga të drejtat më fondamentale të një demokracie”, ka shkruar Veseli në Facebook.

“Ky ligj është i bazuar në praktikat më të mira ndërkombëtare dhe ka marrë në konsideratë rekomandimet e shoqërisë civile të Kosovës. Duke e votuar këtë ligj, ne e kemi fuqizuar demokracinë e vendit tone”.

Shpërndaje në: