Veseli me fjalë të mëdha: As shkallë nuk do të ketë në Mitrovicë, sepse ato janë mur

Veseli me fjalë të mëdha: As shkallë nuk do të ketë në Mitrovicë, sepse ato janë mur

Ai ka thënë se mur apo shkallë, nuk ka rëndësi sepse ai është mur dhe duhet të hiqet.

“Mur apo shkallë, ai është mur. Duhet të hiqet dhe sa ditë që rrinë ai është një turp. Mur nuk do të ketë”, ka thënë Veseli në “Rubikon” të KTV-së.

Kryetari i Kuvendit tha se ai do të hiqet nga ata që e kanë bërë, e nëse jo nga ata atëherë nga institucionet e Kosovës.

Shpërndaje në: