Veset e Shqipes rreth pastërtisë, Lumbardhi tenton ta puth ndërsa Ylli e ndjek duke gogësuar

Veset e Shqipes rreth pastërtisë, Lumbardhi tenton ta puth ndërsa Ylli e ndjek duke gogësuar

Shqipja i ka treguar Edonës se Lumbardhi, pas ushqimit po e pastronte gojën në sy të saj.

Pas kësaj, ishin Buci dhe Lumbardhi, ata që filluan ta ngacojnë Shqipen për veset që ka ajo rreth pastërtisë.

Lumbardhi tentoi ta puthte Shqipen, ndërsa Ylli e ndiqte duke i gogësuar.

Për t’i parë këto momente, klikoni në videon më poshtë:

Shpërndaje në: