Vetëvendosje mban konferencë të jashtëzakonshme

Vetëvendosje mban konferencë të jashtëzakonshme

 

Në këtë konferencë njoftohet se do të flasin kryetari i Vetëvendosjes, Visar Ymeri dhe sekretari organizativ, Dardan Molliqaj.

Nuk njoftohet se për çfarë do të flitet në këtë paraqitje urgjente, porse ajo po mbahet një ditë pasi në burgun e Prizrenit ndërroi jetë, në rrethana ende të paqarta, aktivisti i Vetëvendosjes, Astrit Dehari.

 

Shpërndaje në: