Vetura të Komunës shihen tek shkolla në Tavnik

Periskopi.com Lajme

Sot në ditën e zgjedhjeve lokale disa vetura të komunës janë parë tek shkolla në lagjen e Tavnikut.

Kjo përbën çudi pasi duke qenë e diel, veturat e komunës normalisht do duhej të ishin në parkingun e komunës.

Përpos veturave zyrtare, në Tavnik më herët u panë edhe një nga djemtë e kryetarit Bahtiri dhe kushëriri i tyre, Feim Sahiti.