Video e bukur kjo për Kombëtaren e Kosovës: “Nga vuajtja në lavdi, tregimi im Dardan”

Video e bukur kjo për Kombëtaren e Kosovës: “Nga vuajtja në lavdi, tregimi im Dardan”

Tifozët e kombëtares së Kosovës dhe Federata e Futbollit e kanë lansuar të premten një video motivuese për kualifikimet e kampionatit Evropian 2024.

Aty janë përfshirë futbollistët Dardan në misionin e tyre drejtë kualifikimit në evropianin e Gjermanisë.

Dardanët e kanë vendosur edhe sloganin “From pain to glory, my Dardanian story” – (Nga vuajtja në lavdi, tregimi im Dardan)

Shpërndaje në: