Visar Ymeri: Si mund të bëhet president njeriu që i duhet bekimi i Vucicit?

Visar Ymeri: Si mund të bëhet president njeriu që i duhet bekimi i Vucicit?

Kryetari i Vetëvendosjes, Visar Ymeri, ka thënë se Hashim Thaçi nuk mund të bëhet president sepse ka shkelur Kushtetutën.

Ai ka pyetur deputetët, se cilin president po u kërkohet ta votojnë.

Ka thënë se nuk mund të votohet presidenti që i ka falur tokë Malit të Zi dhe që bekohet nga një kryeministër i vendit armik.

Shpërndaje në: