Vitia për mungesat esenciale në QKUK si çarçafët e klima: E pamundur të adresohet secila

Periskopi.com Lajme

Ministri I Shëndetësisë sonte në Debat Pernime është pyetur edhe përmungesat esenciale n QKUK siç janë çarçafët e klima e etj, për çka thotë se në këtë periudhë kanë pasë prioritete tjera, transmeon Periskopi.

Ministri ndër të tjerash thotë se gjitha këto s’mund të asresohen, meqë fajet I ka pushteti 20 vjeçar.

‘’E para, jo vetëm klimat, ka mungesa të mëdha në qendrat tona spitalore për shkak të keqmenaxhimit 20 vjecar dhe është e pamundur të adresohet secila. Prioritizimi në këtë periudhë ka qenë sigurimi i oksigjenit, pajisjeve që mungojnë për trajtim’’,t ha ai.

‘’Nuk varet vec nga një person i gjithë menaxhimi’’, thotë Vitia.PERISKOPI/

Shpërndaje në: