Vizionari Pike kishte parashikuar me saktësi dy lufërat botërore – por çfarë ka shkruar për luftën e tretë botërore? (Video)

Periskopi.com SOK

Albert Pike pati një vizion të tre luftërave botërore në vitin 1871. Pike kishte një vizion dhe më pas i shkroi një letër Mazzinit ku e publikoi atë më 15 gusht 1871.

Në letrën ai përmendi në hollësi planet për tre luftërat botërore, të cilat ai tha se do të sillte një Rend Botëror. Sot, njerëzit janë çuditur se sa i saktë është vizioni dhe parashikimet e tij, si Lufta e Parë Botërore dhe Lufta e Dytë Botërore, dhe Lufta e Tretë Botërore që është duke ndodhur faktikisht, raporton “Disclose”, transmeton Periskopi.

Letra që Pike i dërgoi Mazzinit u dërgua në Londër në Bibliotekën e Muzeut Britanik dhe u kopjua nga një ish oficer i inteligjencës në Marinën Mbretërore Kanadeze me emrin William Guy Carr.

https://www.youtube.com/watch?v=0dXD2H0m74g

LUFTA E PARË BOTËRORE

Lufta e Parë Botërore duhet të arrihet në mënyrë që të lejojë Illuminati të rrëzojë fuqinë e carit në Rusi dhe ta bëjë atë vend një fortesë të komunizmit ateist. Divergjencat e shkaktuara nga “agjentët” e Iluminatit midis Perandorive Britanike dhe Gjermane do të përdoren për të nxitur këtë luftë. Në fund të luftës, komunizmi do të ndërtohet dhe përdoret për të shkatërruar qeveritë e tjera si dhe për dobësimin e feve.

LUFTA E DYTË BOTËRORE

Lufta e dytë botërore duhet të nxitet duke përfituar nga dallimet midis fashistëve dhe sionistëve politikë.

Kjo luftë duhet të nxitet në mënyrë që nazizmi të shkatërrohet dhe se sionizmi politik është mjaft i fortë për të krijuar një shtet sovran të Izraelit në Palestinë gjatë Luftës së Dytë Botërore. Komunizmi ndërkombëtar duhet të bëhet mjaft i fortë për të balancuar të ashtuquajturin krishterim, i cili do të kufizohej dhe kontrollohej deri në kohën kur do ta kishim nevojën për kataklizmin përfundimtar shoqëror.

LUFTËN E TRETË BOTËRORE

Lufta e tretë botërore duhet të duhet të nxitet duke përfituar nga dallimet e shkaktuara nga ‘agjentët’ e ‘iluminatit’ midis sionistëve politikë dhe udhëheqësve të botës islame.

Lufta duhet të bëhet në mënyrë të tillë që Islami (bota muslimane arabe) dhe sionizmi politik (Shteti i Izraelit) e shkatërrojnë njëra-tjetrën, ndërkohë që kombet e tjera, të ndara sërish në këtë çështje, do të kufizohen për të luftuar deri në pikën e shkatërrimit të plotë , shterimi moral, shpirtëror dhe ekonomik.

Ne do të lëshojmë Nihilistët dhe Ateistët, dhe ne do të provokojmë një kataklizëm të frikshëm social, i cili në të gjitha tmerret e tij do t’i tregojë qartë kombeve efektin e ateizmit absolut, origjinën e egërsisë dhe të trazirave më të përgjakshme.

Ky manifestim do të rezultojë nga lëvizja e përgjithshme reaksionare e cila do të ndjekë shkatërrimin e krishterimit dhe të aizizmit, të dyja të pushtuara dhe të zhdukur në të njëjtën kohë./Periskopi/