Vjet 117 mijë vendime gjyqësore të paekzekutuara

Vjet 117 mijë vendime gjyqësore të paekzekutuara

Para Komisionit për të Drejta të Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione ka raportuar sot Avokati i Popullit Hilmi Jashari.

Ky i fundit u tha anëtarëve të Komisionit se mungesa e buxhetit dhe çështja e vendosjes në objektin ku janë tani kanë qenë dy sfidat për institucionin që udhëheq.

Mosekzekutimi i vendimeve gjyqësore ka qenë një problem tjetër që ky institucion ka pasur gjatë vitit 2015, përderisa Jashari bëri të ditur se janë 117 mije raste të tilla në vitin e kaluar.

 

Shpërndaje në: