Vjosa Osmani: PDK i mori të gjitha dhuratat që i duheshin nga LDK’ja

Vjosa Osmani: PDK i mori të gjitha dhuratat që i duheshin nga LDK’ja

Vjosa Osmani thotë se PDK është parti e mosrespektimit të marrëveshje. Ajo thotë se Kadri Veseli shpejt mund ta çojë vendin në zgjedhje, pasi PDK i ka marrë të gjitha dhuratat që i duheshin nga LDK’ja.

Se si do të veprojnë ata nuk e di saktësisht, mirëpo ka arsye të shumta për të besuar se ata edhe mund ta shfrytëzojnë një mundësi tani që i morën të gjitha ato dhurata që u janë dhënë në koalicionin PDK-LDK, përfshirë edhe postin e presidentit dhe nëse do të ndodhë dhe kur do të ndodhë nuk e di mirëpo ka shumë arsye të besohet që PDK’ja ndoshta pasi zotëri Veseli të zgjedhet kryetar edhe formalisht do ta shfrytëzojë një mundësi të tillë rrjedhimisht edhe LDK’në ta vendosë në një situatë shumë më të pafavorshme para elektoratit të saj.

Shpërndaje në: