Vogëlushi që ndihmon nënën e tij në pastrimin e rrobave

Vogëlushi që ndihmon nënën e tij në pastrimin e rrobave

Kur ta shikoni këtë video, ndoshta do të largoni disa paragjykime rreth djemve.

Ky djalosh i vogël, ndihmon nënën e tij për t’i pastruar rrobat dhe këtë e bënë në mënyrë shumë të shpejtë.  

Shpërndaje në: