Votat e deputetëve të koalicionit LAA

Votat e deputetëve të koalicionit LAA

Koalicioni LAA, Lëvizja Demokratike e Kosovës, Aleanca Kosova e Re, Alternativa në zgjedhjet e parakohshme parlamentare u rendit e treta me 185.884 vota, 25.53 për qind, ose 29 ulëse.

Më poshtë mund të shohim renditjen e deputetëve të rinj të këtij koalicioni dhe votat që ata kanë marrë në zgjedhje.

Shpërndaje në: