Voziti në kahjen e kundërt në Autostradë: Policia e dënon keq qytetaren/in

Periskopi.com Lajme

Pasi e kishin parë nëpër portale, Policia tashmë ka marrë veprime ndaj një qytetari ose qytetareje për kundërvajtje ‘kundërmuese’ në “Autostradën Prishtinë-Hani i Elezit-Lipjan”.

Policia i ka dhënë 300 euro dënim qytetarit në fjalë, të cilit ia ka fshehur emrin dhe mbiemrin.

Po ashtu, Policia jonë i keq hequr edhe tri pikë negative personit në fjalë, përcjell Periskopi.

Sidoqoftë, Policia në përshkrimin e kundërvajtjes ka bërë goxha gabime drejtshkrimore duke shpjeguar se si personi ka drejtuar veturën në kahjen e kundërt. /Periskopi