VV akuzon Mustafën për lejimin e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë

VV akuzon Mustafën për lejimin e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë

Lëvizja Vetëvendosje, përmes një komunikate për media,ka reaguar për organizimin e zgjedhjeve parlamentare të Serbisë edhe në Kosovë.

Sipas Vetëvendosjes, Serbia me këto zgjedhje po rikonfirmon praninë e saj në Kosovë, dhe njëkohësisht në praktikë po jetëson qëndrimin e saj se Kosova është pjesë të Serbisë.

Shpërndaje në: