WC-të e Qeverisë të fëlliqta e të pa mirëmbajtura /Foto

WC-të e Qeverisë të fëlliqta e të pa mirëmbajtura /Foto

Të pa pastërta e të demoluara. Kështu dukën disa prej tualeteve në objektin e qeverisë së Kosovës, shkruan Periskopi.

Nëpërmjet sinjalizuesve, Periskopi ka pranuar disa fotografi, të cilat tregojnë gjendjen e keqe të WC-ve që ndodhën në objektin qeveritarë në Pejton të Prishtinës.

Ndërtesa e Pallatit të Shtypit Rilindja, tash godinë qeveritare ka tetëmbëdhjetë kate. Arrin një lartësi prej 72.4 mbi nivelin e hyrjes së katit përdhes. U krye në vitet 2000 dhe ndërtesa ka ndryshuar ndjeshëm pamjen e mëparshme./Periskopi/

 

 

Shpërndaje në: