Xhafer Gashi: Bashkë për shërbime efikase komunale për qytetarët e Obiliqit

Periskopi.com Lajme

Kandidati i Iniciativës Qytetarë për Obliqin dhe kryetari aktual i kësaj komune, Xhafer Gashi, ka prezantuar planin e tij për shërbimet komunale për qytetarët.

Gashi ka thënë se do të bëj dixhitalizimin e shërbimeve

Postimi i tij:

Jemi #bashkë për shërbime efikase komunale për qytetarët e Obiliqit!
Me votën tuaj për numrin , prioritetet e platformës qeverisëse #Bashkë do t’i bëjmë realitet!
Xhafer Gashi

Shpërndaje në: