Xhamia e Çarshisë në Prishtinë, strehë e narkomanëve dhe prostitucionit (Foto))

Xhamia e Çarshisë në Prishtinë, strehë e narkomanëve dhe prostitucionit (Foto))

 

Jo më shumë se 100 metra larg objektit të Kuvendit të Kosovës gjendet Xhamia e Çarshisë, e cila ka vite që është në renovim.

Kjo xhami, që thuhet se është edhe më e vjetra në Ballkan, është bërë vatër e prostitucionit dhe drogës.

Shiringa, kutia të barnave, prezervativë, bërllok jashtë dhe brenda janë gjërat që sheh në këtë vend që dikur ka shërbyer për të kryer ritet besimtarët islamë.

 

 

Shpërndaje në: