YouTube me opsion për shfaqjen e videove të shkurtra

YouTube me opsion për shfaqjen e videove të shkurtra

YouTube përfundimisht ka shtuar opsionin për video të shkurtra- thumbnail previews, në versionin desktop të shërbimit të saj.

Përdoruesit tash mund përmes “miushit” të kalojnë përmes  thumbnail në faqe dhe të shohin përmbajtjen e videos prej tre sekondash.

Kjo tash për tash punon në vetëm shfletuesit Chrome dhe Opera, dhe nuk është i pranishëm në versionin mobil.

Shpërndaje në: