Zemaj, VV-së: Këqyreni atë hajnin në Suharekë, arkiva e statusat po iu shkatërrojnë

Periskopi.com Lajme

Deputeti i LDK Armend Zemaj ka thënë se LVV nuk do të dëshironte më shumë në botë sesa të fshihej disi arkiva dhe statuset e VV sa ishin në opozitë.

“Këqyrne atë hajnin e VV që u nxon me pelë për dore këqyrjani statuset tu shajt në Facebook qeveritë e kalume për korrupsion a tash u zë me pelë për dore”, tha ai.