Zenun Pajaziti: Muri i frikëson serbët

Zenun Pajaziti: Muri i frikëson serbët

Ai gjithashtu i ka bërë thirrje bashkësisë ndërkombëtare të ken kujdes, sepse sipas tij, ndëritmi i murit e vë në dyshim suksesin e dialogut në Bruksel, të cilien ka sponzorizuar kjo bashkësi.

Deputiti PDK-së, tha po ashtu, se muri është në dëm edhe të vetë serbëve.

‘Muri është në dmëm edhe të vetë serbëve. Ai i mban të izoluar dhe të frikësuar  ata’, theksoi Pajaziti.

 

Shpërndaje në: