“Zëri i Kosovës” dëgjohet deri në Arabinë Saudite (Foto)

Periskopi.com Lajme

Kosova ka arritur në finale të Festivalit Botëror të Artit dhe Kulturës “ King Abdulaziz Camemel Festival”, që po mbahet në Rijad të Arabisë Saudite.

Kosova po përfaqësohet me Ansamblin “Zëri i Kosovës”, nga Fushë Kosova.

Në këtë festival po bëhet prezantimi i vlerave kulturore të vendeve.

E vendi ynë nepërmjet valleve ka lënë prapa edhe shtetet më të fuqishme.

Postimi i Plotë i Nurije Avdiu, Drejtoreshë për Kulturë në Fushë Kosovë:

Kosova në finale
Rijad(Arabija Saudite)
Festivali Botëror “King Abdylaziz Camemel Festival”.
Krenaria e Kosovës Ansambli “Zeri i Kosoves” la pas vetes shtetet me te fuqishme botërore.
Suksese nesër në finale.