Zgjedhjet lokale: Numërimi i votave kalon në Prishtinë

Periskopi.com Lajme

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve po bëhet pranimi  i materialit zgjedhor nga të gjitha vendvotimet.

Sipas  zëdhënësit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi, ende nuk dihet se kur do të shpallen rezultatet përfundimtare. Por në zgjedhjet e vitit 2017 KQZ-së i janë dashur vetëm nëntë ditë për ti shpallur rezultatet përfundimtare.

Ndërsa, raundi i dytë i zgjedhjeve lokale do të mbahet me 14 nëntor.