Zgjedhjet në SHBA përmes fotografive

Zgjedhjet në SHBA përmes fotografive

Dhe jo vetëm, miliona njerëz edhe në SHBA ende s’mund të besojnë se Trump do të jetë presidenti i tyre në katër vitet e ardhshme.

Se si shkoi e tera në këto zgjedhje mund ta shihni përmes fotografive, nga lotët e gëzimit, tronditja e te lotët e zhgënjimit.

Shpërndaje në: