Zjarrfikësit paralajmërojnë protestë

Zjarrfikësit paralajmërojnë protestë

Zjarrfikësit e Kosovës kanë paralajmëruar protestë për shkak të kushteve të këqija në punë.

Disa nga ankesat e zjarrfikësve janë: orari i tejzgjaqur, mungesa e mjeteve të punës si dhe paga minimale.

 

Shpërndaje në: