ZRrE-ja aprovon rritjen e çmimit të rrymës për 15 për qind

ZRrE-ja aprovon rritjen e çmimit të rrymës për 15 për qind

Bordi i ZRrE-së ka aprovuar planin për rritjen e tarifave të çmimit të rrymës për 15 për qind, nga muaji prill.

Tre anëtarë të bordit votuan pro kësaj pikë dhe asnjë nuk ishte kundër.

Kryetari i bordit, Ymer Fejzullahu, tha se kjo po bëhet në mënyrë që të ketë furnizim të qëndrueshëm me energji elektrike, pasi nëse nuk bëhet furnizimi, kostot do të jenë edhe më të larta.

Shpërndaje në: