Zvicra do të shtrëngojë rregullat e hyrjes nga fundi i shtatorit

Periskopi.com Lajme

Zvicra është vendosur të forcojë rregullat e hyrjes nga fundi i shtatorit, me qeverinë që propozon që pothuajse të gjithë mbërritjet do të duhet të testohen – dhe njerëzit e pavaksinuar do të duhet të karantinohen.

Qeveria zvicerane njoftoi se certifikata Covid do të zgjerohej në mes të shtrimeve në spital, përfshirë në ICU-të e vendit.

Certifikatat Covid – të disponueshme për ata që janë vaksinuar, testuar negativisht ose shëruar nga virusi – do të kërkohen në bare, palestra, restorante dhe zona të brendshme të shumicës së bizneseve dhe vendeve.

Cilat janë rregullat e reja të rrepta të hyrjes të Zvicrës?

Zvicra është vendosur të forcojë rregullat e hyrjes nga fundi i shtatorit, me qeverinë që propozon që pothuajse të gjithë mbërritjet do të duhet të testohen – dhe njerëzit e pavaksinuar do të duhet të karantinohen, përcjell albinfo.ch.

Qeveria zvicerane njoftoi se certifikata Covid do të zgjerohej në mes të shtrimeve në spital, përfshirë në ICU -të e vendit.

Certifikatat Covid – të disponueshme për ata që janë vaksinuar, testuar negativisht ose shëruar nga virusi – do të kërkohen në bare, palestra, restorante dhe zona të brendshme të shumicës së bizneseve dhe vendeve.

Cilat janë rregullat e reja të rrepta të hyrjes të Zvicrës?

Shpërndaje në: