Abdixhiku – Kurtit: Kur gjërat janë qetë, merr zemër si luan, por  bëhet kopshtar kur është gjithandej i rrethuar me krizë

Abdixhiku – Kurtit: Kur gjërat janë qetë, merr zemër si luan, por  bëhet kopshtar kur është gjithandej i rrethuar me krizë

Kryetari i LDK’së, Lumir Abdixhiku ka vazhduar kritikat ndaj kryeministër Albin Kurtit duke i thënë se po shihet se është dorëzuar, transmeton Periskopi.

Ai ia përmend qasjen ndaj Rrahman Jasharajt dhe mos bërjen asgjë ndaj krizave.

‘’Albin Kurti është dorëzuar. I ka çu duart. Si një kopshtar në luftë . Kur gjërat janë qetë merr zemër si luan, por  bëhet kopshtar kur është gjithandej i rrethuar me krizë. Përtej paranojës se armiqtë ju kanë bërë bashkë për ta rrëzuar, ai listoi disa masa pa kuptuar vet problemin e tyre. Foli për pako të cmimeve, por në anën tjetër ka 20 për qind inflacion. A është ky t’u e kuptu që masat e tij nuk kanë efekt. Po do t’i thyej mësimdhënësit. Ofendime e tallje edhe në parlament. Nëse është një politikan në Kosovë që sindikatat i ka mbajtur afër për qëllime politike, është Kurti. Të ka thënë vëlla se spo mund të të flet si kryeministër. Synon ta nënçmosh se të drejtohet në hall.  Ky kryeministër dëshiron krizë. ‘’, shtoi ai.PERISKOPI/

Shpërndaje në: