Aksion i policisë në Podujevë: Sekuestrohen tre aparate për prodhimin e kriptovalutave

Policia e Kosovës ka konfiskuar tre aparate për prodhimin e kriptovalutave. Njësitet nga Stacioni Policor i Podujevës së bashku me Njësitin e Reagimit të Shpejtë, kanë mbështetur ekipe të KEDS në Fsh. Surkish ku janë gjetur dhe sekuestruar tre aparate për prodhimin e kriptovalutave. Ky është njoftimi i plotë i policisë: Sekuestrohen tre aparate për … Continue reading Aksion i policisë në Podujevë: Sekuestrohen tre aparate për prodhimin e kriptovalutave