Gani Krasniqi i VV-së akuzon OVL e UÇK-së se sherri i tyre iu fal tokë Malit të Zi dhe u bë Zajednica

Periskopi.com Lajme

Deputeti i Vetëvendosjes, Gani Krasniqi, ka akuzuar rëndë OVL e UÇK-së se sherri i tyre është bërë demarkacioni, Zajednica dhe Gjykata Speciale.

“Uëdhëheqja e OVL së UÇK-së ka pranuar të politizohet. Nuk është përgjegjësia e veteranëve të vërtetë.

Nëse kjo organizatë nuk do të ishte politizuar, nga ato parti që thirreshin si parti të luftës, kjo do të kishte qenë opozita e vërtetë e qeverisë dhe kështu i ka hije kësaj organizate që është krenaria e këtij kombi.

Nëse nuk do të ishte kështu kjo udhëheqësi, nuk do të kishim faljen e tokës për Malin e Zi, nuk do të kishim Zajednicë dhe nuk do të kishim Gjykatë Speciale”./Periskopi/