Ja sa vota kishte marrë Halil Kastrati kur kishte kandiduar për deputet

Ja sa vota kishte marrë Halil Kastrati kur kishte kandiduar për deputet

Halil Kastrati po vazhdon me punën e tij bamirëse duke ndërtuar shtëpi e duke u ofruar banesa të varfërve. Këtë, ai e bën me shoqatën që udhëheq “Jetimat e Ballkanit’.

Kujtojmë se për 28 nëntor, Kastrati ka ndarë 28 shtëpi ndërkaq më 17 shkurt, ka ndarë 17 sosh.

Shpesh në aktivitetet e tij humanitare, marrin pjesë edhe politikanë të ndryshëm. Ndërkohë që Kastrati, nuk kalon pa qenë edhe pjesë e kritikave për mënyrën se si funksionon shoqata e tij dhe aktivitetet që ajo bën.

Kastrati, para se të merrej me humanizëm, kishte provuar të ndërtonte një karrierë në politikë.

Ai,  më 2014, kishte garuar si kandidat i AKR’së për deputet. E kishte numrin 33 në listë dhe sipas KQZ’së, kishte arritur të marrë 1.111 vota si kandidat për deputet për partinë e Pacollit./Periskopi/

 

Shpërndaje në: