Tmerr: Klinika e Onkologjisë shndërrohet në ‘plazh’, e merr uji pas vërshimeve të mëdha

Periskopi.com Lajme

Në shikim të parë të krijohet përshtypja se në këtë video po sheh plazhin e Durrësit, por duke analizuar me vëmendje videon, e kupton që kjo video është bërë brenda Klinikës së Onkologjisë, ku të krijon ankth brenda vetës, kur  e mendon se në këtë vend do të do të duhej të merrnin terapi të sëmurit me kancer.

Por fatkeqësisht një shërbim të tillë, nuk kanë arritur ta merrnin dje këta pacient, për shkak të vërshimeve që kishin marrur këtë klinikë, për më shumë shikoni videot

Postimi:

Klinika e Onkologjis sikur plazhi i Durresit.

Ku jan Ministri i Shendetesis dhe drejtori i QKUK-se?

Biznes apo?

Pacientat me kancer nuk pranohen per terpai dhe duhet te drejtohen jasht vendit.

Dorheqja nuk mjafton!