Naim Bazaj ka një arsyetim pse u kthye në PDK, mos qeshni me të

Nazim Bazaj e la PDK-në për pak ditë, vendosi që si i pavarur të kandidojë për kryetar të Drenasit. Në ditën kur e bëri këtë, nuk la fjalë pa thënë për Kadri Veselin, madje ia tha në sy, ia braktisi mbledhjen dhe tha se duhet marrin fund vendimet nga qendra. Përçahet PDK-ja në Drenas, revoltohet … Continue reading Naim Bazaj ka një arsyetim pse u kthye në PDK, mos qeshni me të