Ndodh përsëri: Gërvalla prapë i ngatërron flamujt, për fat të mirë s’janë shtete të mëdha

Periskopi.com Lajme

Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës që është në drejtim të Donika Gërvallës ka ngatërruar sërish flamujt.

Një gjë të tillë ajo e ka bërë derisa e ka uruar Andorrën për ditën e Pavarësisë.

Në vend të flamurit të Andorrës, në Twitterin e MPJ-së është vendosur flamuri i Moldavisë në vend të flamurit të Andorrës.

“Me rastin e Ditës së Pavarësisë së #Andorrës, urojmë një ditë të lumtur dhe prosperitet të vazhdueshëm për të gjithë qytetarët e Moldavisë

Kosova mezi pret të forcojë marrëdhëniet me Moldavinë”, është teksti origjinal i postimit.

Se flamuri është i Moldavisë e tregon edhe vetë ‘twitter’ vetëm nëse e afron kursorin dhe shënon “Flag of Moldova”

Gërvalla edhe më herët kishte bërë lëshime të tilla. /Periskopi

Flamuri i Andorrës

Flamuri i Moldavisë