Seanca solemne e Kuvendit, Ilir Shaqiri dhe Shkurte Fejza këndojnë në Kuvend

Seanca solemne e Kuvendit, Ilir Shaqiri dhe Shkurte Fejza këndojnë në Kuvend

Ilir Shaqiri ka nisur performancën e tij në Kuvendin e Kosovës.

Ai këndoi këngën e tij të njohur “Sërish vjen marsi” për nder të përvjetorit të Epopesë së UÇK-së.

Kjo po ndodh për herë të parë në Kuvend.

Shpërndaje në: