Uta Ibrahimi: Qeveria s’po jep informacione, rruga Prizren – Tetovë ia shkatërron mushkëritë Kosovës

Alpinistja e njohur Uta Ibrahimi është deklaruar pasi që në Qeveri të Kosovës, dje gjatë ditës, kaloi propozimi i ministrit të Infrastrukturës, Liburn Aliu, për ndërtimin e rrugës Prizren-Tetovë. Si apliniste dhe natyrë-dashëse, Uta u shpreh e indinjuar me vendimin e Qeverisë, sepse ndërtimi i kësaj rruge prekë Parkun Nacional të Maleve Sharr. Ajo tha … Continue reading Uta Ibrahimi: Qeveria s’po jep informacione, rruga Prizren – Tetovë ia shkatërron mushkëritë Kosovës