Paraqitej si gjinekolog, arrestohet burri që për ditë të tëra ‘i trajtoi’ gratë tërheqëse

Periskopi.com Showbiz

Anton Jarin, një 32 vjeçar nga Rusia, që sapo ka dalë nga burgu për shkak të vjedhjes, përsëri është gjendur në stacionin e policisë – këtë herë për shkak të “ndryshimit” të identitetit.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për Jarin, i cili në spital rrejshëm u është prezantuar pacientëve, ndër të tjera, edhe si një gjinekolog, gjë e cila i ka dhënë mundësinë atij për të praktikuar “trajtimin” e femrave tërheqëse.

Se sa prej tyre kanë rënë viktimë e tij nuk është bërë e ditur, por sipas mediave ruse, ai ka një kohë të gjatë që e ka bërë një gjë të tillë.

Për fat të mirë, ai nuk “ka mundur të shkonte” më tej dhe “karriera e tij mjekësore” u ndërpre papritur kur dyshimi i pacientit tregoi sjelljen e tij në spitale – me çka u arrestua menjëherë.

http://www.dailymotion.com/video/x6djztn