A e dinit se nëna e motrave Istrefi ishte këngëtare?

A e dinit se nëna e motrave Istrefi ishte  këngëtare?

Motrat Nora dhe Era Istrefi njihen si vajza që rrjedhin nga një familje talentesh për muzikën. Por, që të dyja këngëtaret duket se zërin e kanë të trashëguar nga nëna e tyre Syzana Istrefi. Dikur ishte një këngëtare mjaft e njohur për publikun që këndonte këngë të zhanrit popullor. Edhe pse ajo la muzikën, i ka përkrahur vajzat në çdo hap të karrierës.

 

Shpërndaje në: