Sa ka ndryshuar Beyonce brenda 13 viteve

Sa ka ndryshuar Beyonce brenda 13 viteve

Beyonce është nga këngëtaret më të bukura. Ajo që bie në sy është se ajo nuk ka ndryshuar aspak këto 13-të viteve të fundit. Madje në foto ajo duket sikur të jetë dje dhe sot.

Shpërndaje në: