Si të zgjoheni të lumtur

Si të zgjoheni të lumtur

Shpeshherë në mëngjes zgjohemi pa disponim dhe energji, sepse për shkak të punëve tuaja, ju keni prishur gjumin. Por, studime  të shumta kanë treguar se zgjimi herët në mëngjes e rritë produktivitetin dhe energjinë, e cila do të na shoqërojë gjatë gjithë ditës. Disa nga mënyrat, të cilat ju ndihmojnë që ta filloni ditën të lumtur:Buzëqeshni në mëngjes – mendoni diçka që ju bën për të qesh dhe zgjohuni nga shtrati me një disponim të tillë. Zgjohuni  në mëngjes nga rrezet e diellit – rrezatimi i diellit ndikon në disponimin tuaj. Bisedoni me dikë në mëngjes – filloni ditën duke biseduar me këdo, do t’ju bëjë aktive me mëngjes dhe do të aktivizoni trurin tuaj me mëngjes.

Shpërndaje në: