Kjo është deklarata befasuese e ish- burri të Wandas

Periskopi.com Sporti

Në një lidhje direkte në Instagram, Maxi Lopez ka folur për karrierën e tij, por edhe për gjëra personale.

Si marrëdhënia me ish-gruan tij, Wanda Nara, dhe fëmijët e tij. “Nuk i shoh prej pothuajse katër muajsh. Sapo të hapen krahinat, do të shkoj t’i takoj. Më mungojnë shumë. Po numër ditët”, ka thënë Lopez.

“Nuk ia uroj Rosenfeld-in as vetes dhe as mikut tim më të keq”, ka thënë ai duke iu referuar avokates që ka mbrojtur ish-gruan e tij.